Skoči na glavno vsebino

Prijave za Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva

Dragi učenci,

samo še do torka, 24. novembra, se lahko prijavite za obisk podjetja na spletnem mestu: www.danzakariero.si. Kadar koli in povsod, kjer imate dostop do spleta, lahko pobrskate med več kot 160 podjetji iz vse Slovenije. Iščete jih lahko tudi po abecedi, regijah ali dejavnostih.Izberete tisto, ki ga želite obiskati, in se elektronsko prijavite. Dodajte še svoje starše ali druge spremljevalce.

Ne odlašajte, prijavite se zdaj!

 

Podjetja vam bodo odprla svoja vrata v četrtek, 26. novembra, ob 16. uri. S predstavitvijo novih, zanimivih, obetavnih, tudi manj znanih in vidnih poklicev, vam želimo olajšati odločanje o nadaljevanju izobraževanja po končani osnovni šoli.

Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva organizira Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Zavodom za zaposlovanje in Zavodom za šolstvo in Centrom RS za poklicno izobraževanje.

Posredujem vam tudi povezavo do posnetka, ki je bil pripravljena v podjetju RLS Merilna tehnika, v Komendi,  kamor so bili povabljeni učenci bližnje šole, da si bodo drugi  lažje predstavljati kako bo videti obisk podjetja.  Posnetek je objavljen na www.danzakariero.si med novicami.

Direkten dostop do posnetka:

https://www.youtube.com/watch?v=L-PmV6jxq0k

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost